P1020838-1500x1102UITSNEDE.png

Nieuws

Bericht van Mei-inoar Grien

Energie VanOns Dorpshuis

Zoals u misschien wel weet heeft Dorpshuis De Nije Tille een zonnedak van 200 panelen. Enkele investeerders in Marrum krijgen op hun inleg jaarlijks 5% rentevergoeding. Het dorpshuis ontvangt een kleine huurvergoeding

Enkele inwoners zijn ook klant bij het coöperatieve energiebedrijf Energie VanOns. Mei-inoar Grien is mede-eigenaar van dit energiebedrijf. Via een zogenaamde wederverkopersregeling komen er verdiensten van Energie VanOns terug in de kas van de in Marrum gevestigde energiecoöperatie. Inmiddels is het gespaarde saldo de € 2.000 gepasseerd.

Geld dat in de toekomst gaat worden gebruikt voor een door onze leden te bepalen bestemming voor Leefbaarheid of Duurzaamheid.

Wilt u ook inspraak hebben in de bestemming wordt dan ook lid van Mei-inoar Grien.

En nog beter, wordt klant bij het voor stroom groenste energiebedrijf van Nederland. Het doel van Mei-inoar Grien is om met zijn leden en vrijwilligers in eigen regio energie op te wekken en van de opbrengsten hiervan te profiteren voor onze eigen inwoners.
U kunt lid worden door een e-mail te sturen naar onze voorzitter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Via energie.vanons.org kunt u zich aanmelden als klant. Geef daarbij wel aan dat u lid bent van Mei-inoar Grien in Marrum.

4e zonnedak

Mei-inoar Grien is bezig met een onderzoek naar het plaatsen van een vierde zonnedak. En ook hier bestaat de mogelijkheid om te investeren tegen een 5% rentevergoeding. We houden u van de vorderingen op de hoogte.

Wilt u meer weten over de werking van de coöperatie of heeft u vragen dan kunt u terecht bij Jan van der Meer (06-53229806)