molen_in_de_winter.png

Nieuws

Verslag Arjen Berg Transport B.V. jeugdkaatspartij

Het was zondag 9 juni tijd voor onze eerste kaatspartij van het seizoen, de “Arjen Berg Transport B.V. jeugdkaatspartij”.
 
Om 8:00 uur stonden er weer een aantal vrijwilligers klaar om de perken perfect klaar te leggen. Binnen de kortste keren lag alles er weer piekfijn bij, en konden we genieten van een bakje koffie van Yvonne. Bedankt voor ieders hulp!
Er waren deze keer 24 opgaves in de leeftijden 6 tot en met 14 jaar, verdeeld over 3 klassen.
 
Om 10:00 uur was het tijd om met de jeugdkaatspartij te beginnen. Na een korte speech van onze trainer Anton Kingma werden de parturen verdeeld over de speelvelden. De weersomstandigheden waren deze keer anders dan de kaatspartijen van vorig jaar. Het was bewolkt en er stond redelijk wat wind waardoor er veel toeschouwers het koud hadden. We kaatsten in een poule systeem waarbij er in alle 3 klassen 3 omlopen waren.
Rond de klok van 13:00 uur was het tijd voor de prijsuitreiking.
 
Bij de jeugd in de jongste klasse gingen Mare Borger en Niek Regnerus met de eerste prijs naar huis. De tweede prijs ging naar Amarins Visser en Ylse Wietske Dijkman.
Bij de jeugd in de tweede klasse gingen Elbrich Bouma en Herre Andrea er met de eerste prijs vandoor, Marije Andrea en Sjoerd Jesse Wybenga met de tweede prijs.
Bij de jeugd in de derde klasse namen Jurre Borger en Ylze Borger de eerste prijs mee naar huis, Jelte Hoogsteen en Tjalling Binnema de tweede prijs.
 
Graag willen wij alle deelnemers, toeschouwers, vrijwilligers en vooral onze sponsors bedanken.
Bedankt en tot de volgende partij!
 
jeugdkaatsen9 6 2024