tempeltje_.png

Nieuws

Jeugd in het zonnetje. Het kon niet beter...

Na drie zonnige dagen, was het woensdag 2 juni zover. De kinderen van de basisschool hadden een feestelijke middag. Ze gingen deze middag naar de hoeke, sommigen direct na schooltijd, anderen later met ouders of oppas, of nadat ze eerst een frisse duik in het zwembad hadden genomen. Op de hoeke waren twee ‘âlde wyfkes’ van de Marrumer Toneelvereniging. Die hadden ook wel zin in een ijsje.

“Wat baalden die wyfkes, dat zij niet meer zo jong waren ....”. Want de jeugd staat deze week in het zonnetje. Met de kinderen, een ijsje en muziek was het een heel gezellige boel. De kinderen mochten verkleed komen. Ook kwamen ouders, pakes en beppes mee.

Op de foto’s in het foto album is te zien wat er zoal te beleven was. (Grootste deel van de foto's is gemaakt door Floriske Gerritsma, waarvoor dank!)

Daarnaast kunnen ook foto's worden ingestuurd. De vrolijkste foto maakt kans op een prijsje, foto's kunnen t/m 4 juni worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..De prijswinnaar wordt volgende week bekend gemaakt.

Deze actie is mogelijk gemaakt door “Losse Fearren” van Wonen Noordwest Fryslân, Marrumer Toneelvereniging, CBS Aasterage, It Nijlpaard en Duurzaam Marrum. Iedereen bedankt voor de spontane medewerking!

Jeugd t/m 18 jaar

Marrumer jeugd (ouder dan de basisschool) t/m 18 jaar konden op woensdagavond 2 juni (tussen 19-20 uur) een kaartje halen op Lage Herenweg 78. Met dit kaartje kun je van donderdag 3 juni tot zaterdag 5 juni een gratis milkshake halen bij It Nijlpaard. Er zijn 70 tickets beschikbaar (op=op).

IMG 3256 002

 MG 5432