molen_in_de_winter.png

Nieuws

Wie weet meer over het verzet in Marrum?

Wie weet er iets over deze foto van een verzetsgroep in Marrum? Dat is de vraag van Reinder Postma uit Oudwoude die momenteel werkt aan een boek over Ferwerderadiel in de jaren 1940-1945.

Samen met zijn echtgenote Yvonne te Nijenhuis heeft hij al diverse boeken over zijn naam over de bezettingstijd in gemeenten in noord-Friesland,en nu is Ferwerderadiel aan de beurt. Hij heeft onlangs een foto in handen gekregen met wat de verzetsgroep in Marrum zou zijn. Links boven op de foto staat Gerrit Stallinga. De afbeelding is niet erg duidelijk maar wie weet wie er nog meer op deze foto staan? Of wie heeft andere informatie over het verzet in Marrum, of andere informatie over de bezettingstijd waarover nog niet gepubliceerd is?

Het mailadres van Reinder Postma is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Maar informatie mag ook gestuurd worden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met Titia Jippes-de Boer, tel. 0518412046.