header-foto8.png

Nieuws

Jubileum Doarpsbelang op 14 juli

De vereniging Doarpsbelang Marrum-Westernijtsjerk bestaat dit jaar 100 jaar!

De Marrumer ‘katten’en Nijkerkster ’roeken’ gaan dit bijzondere feit op een feestelijke wijze vieren op zaterdag 14 juli.

1918 doarpsbelang 2018

Samen met een groot aantal verenigingen gaan we op deze dag er een mooi feest van maken. De eerste gesprekken over hoe we deze dag gaan invullen hebben al plaats gevonden en de eerste contouren worden al zichtbaar. Het gaat ongetwijfeld een hele fijne en feestelijke dag worden. De enthousiaste bijdrage van de deelnemende verenigingen gaat er ongetwijfeld voor zorgen dat het voor u als gast en misschien ook wel als deelnemer een onvergetelijke dag gaat worden.
Het accent zal komen te liggen op het omzien van de honderd jaar van samenwerking en het vooruit zien naar een duurzame samenwerking van de ‘katten’en de ‘roeken’in de toekomst. We proberen dit te gaan doen met een bloemlezing over het verleden van het doarpbelang en het opnieuw bevestigen van een gezamenlijke toekomst.

kat roek
Hoogtepunten van deze feestelijke dag zullen ongetwijfeld zijn het z.g.’ huwelijk’ dat bevestigd gaat worden wat de duurzame samenwerking in de toekomst vorm moet gaan geven. Bij een huwelijk hoort natuurlijk ook een huwelijksmaaltijd. Deze maaltijd gaan we, gezamenlijk met de gasten en belangstellenden, gebruiken in de buitenlucht bij het dorpshuis “de Nije Tille”.

De invulling en uitwerking van het volledige programma van deze dag en hoe u daarbij betrokken kunt zijn worden de komende tijd verder uitgewerkt. Wij hopen u de komende weken het volledige programma te kunnen presenteren.
Ons advies is: laat u verrassen wees zeker en laat u verrassen als onze gast op 14 juli. 

marheimouderenbeleidpkn marrummgvvwesternijtsjerk4600x445 brassband toneelmarrumdrumbandeendracht